Vrouw met 300 orgasmes per dag vindt droomprins

Jarenlang lukte het Michelle Thompson maar niet een man te vinden. De 43-jarige Britse is met zo'n driehonderd orgasmes per dag namelijk onverzadigbaar. Het is Thompson nu eindelijk toch gelukt een kerel te vinden die haar voldoende weet te bevredigen.

De vrouw lijdt aan Persistent Sexual Arousal Syndrome, een medische aandoening waardoor ze de hele dag geil is. De Britse dacht echter voor de diagnose werd gesteld dat ze gewoon een nymphomane was en nooit een vaste partner zou vinden. Tot ze haar 32-jarige buurman ontmoette.

Andrew Carr blijkt haar wel te kunnen bevredigen. De twee zijn nu een halfjaar samen, en bedrijven tienmaal daags de liefde. "Andrew heeft mijn leven veranderd", bekent de verliefde Thompson. "Ik ben niet meer op zoek naar een remedie voor mijn orgasmes, ik heb het gevonden. Nu heb ik de hele tijd een enorme grijns op mijn gezicht, en het is niet alleen vanwege de orgasmes."

Dankzij de bizarre aandoening van de vrouw komt ze te pas en te onpas hevig klaar. Ze heeft hierdoor zelfs haar baan in een koekjesfabriek moeten opzeggen, omdat de machines haar constant een orgasme bezorgden. "Ik weet dat ik mazzel heb dat ik zo vaak klaarkom terwijl er vrouwen zijn die zelfs nog nooit een orgasme hebben gehad. Maar de aandoening heeft wel mijn liefdesleven kapot gemaakt."

Michelles eerste vriendje hield het na een paar maanden voor gezien omdat hij haar niet voldoende kon bevredigen. Hij trok het simpelweg niet meer. In de loop der jaren gaven ook andere mannen de pijp aan Maarten, eentje verklaarde eerlijk geen machine te zijn. Toch heeft ze ooit vijf jaar achtereen een relatie met dezelfde man gehad. "Toen we uit elkaar gingen, bleek hij totaal uitgeput te zijn."

In mei ontmoette ze eindelijk de gescheiden Andrew in Nelson, Lancashire. "Ik was bang dat hij net als alle anderen mij zou verlaten omdat hij moe van mij zou zijn. Toen ik het hem vertelde, lachte hij en zei dat hij mij eerder zou uitputten."


De vrouw had beter haar brood kunnen verdienen in de seksindustrie