Tietencrash blijkt verkeerscampagne

Een bizar filmpje is de afgelopen weken massaal bekeken. Ruim twee miljoen mensen zagen hoe een groep jonge vrouwen in een auto zat te dollen en hun tieten lieten zien. Op het eind van het filmpje, dat zou zijn gefilmd in Groot-Brittannië met een gsm, veroorzaken de dames een zware kettingbotsing. Het filmpje blijkt nu echter in scène te zijn gezet, als onderdeel van een Britse campagne over aandacht in het verkeer.

Het filmpje heeft blijkbaar gewerkt. Mensen raakten niet uitgesproken over het schokkende filmpje, waarin een groepje jongens vanuit de auto met een groep jonge meiskes flirt in de auto naast hen. Op een gegeven moment roept een van de jongens dat ze tieten willen zien, waarop de jonge meid naast de bestuurder haar tieten laat zien. In bh uiteraard, het blijft natuurlijk Engeland. 

De jongedames beginnen een beetje te dollen met de jongemannen en te giechelen. Enkele seconden later blijken ze met hun gedrag een verkeersopstopping te hebben veroorzaakt, waarna vele auto's zich in de auto van de vrouwen boren. Vervolgens wordt er geroepen het Britse alarmnummer te bellen.

Nu blijkt het filmpje dus een reclamecampagne te zijn, om jonge mensen erop te wijzen hun aandacht bij het verkeer te houden. Het filmpje heeft zijn uitwerking niet gemist, het verspreidde zich al snel over het internet. Vele jongeren zijn geschokt door het filmpje, hopelijk letten ze nu beter op het verkeer.


Tieten en verkeer gaan helaas niet samen