Directeur NAC Breda kust billen fan

Theo Mommers laat zich tot veel dingen verleiden als het gaat om de supporters van NAC Breda. De voorzitter van de Bredase ploeg liet zich onlangs in een zeer bijzondere pose met een supporter vastleggen. Deze laatste nam het niet zo nauw met de 'openbare eerbaarheid'.

"Leuk toch?," aldus Mommers, die op de bewuste foto zijn duim omhoog steekt. De foto werd in Villarreal genomen, waar NAC Breda vorige maand ook flink met de billen bloot ging. De Bredase formatie verloor met 6-1 van de Spaanse ploeg. Ondanks het verlies was het wel erg gezellig, getuige het tekort aan bier.

Mommers kon wel om de actie lachen. "De foto is genomen op het plein in Villarreal waar de supporters van NAC waren verzameld. Het was een hele ludieke actie van een supporter die ik goed ken. Het ging om een weddenschap en volgens mij heeft hij hem gewonnen."

De actie tussen de supporter en Mommers was een initiatief van café 't Paviljoen uit Breda. In diezelfde kroeg is de foto ook nog te zien. "Ik heb er veel reacties op gehad", aldus de directeur, die erg te spreken is over het resultaat.

Kijk voor meer (opvallend) sportnieuws op FOK!sport!