PVV-er Hero Brinkman heeft drankprobleem

Kamerlid voor de PVV, Hero Brinkman, heeft een drankprobleem. Brinkman sloeg naar verluidt dinsdagnacht een barman van de Haagse sociëteit Nieuwspoort.

Hero was het er niet mee eens dat de bar gesloten werd en hij dus geen drank meer kon krijgen van de barman. Hierop probeerde de PVV-er achter de bar te komen om daar zelf zijn drankje dan maar in te schenken. Toen de barman dit niet toeliet sloeg Brinkman hem in het gezicht.

In een verklaring laat Hero Brinkman weten dat hij enorme spijt heeft van zijn actie: "Ik heb enorme spijt van het feit dat ik me dinsdagnacht in Nieuwspooort in dronken toestand heb misdragen. Daarom heb ik excuses aangeboden aan de barmedewerker die zich door mijn gedrag geïntimideerd heeft gevoeld. Ik hecht er wel aan te benadrukken dat ik hem niet geslagen heb. Ik erken een drankprobleem te hebben en ga er hard aan werken om dit snel tot het verleden te laten behoren", aldus de loshandige politicus.

FOK!-columnist Driek Oplopers: De PVV heeft niet alleen maar een drankprobleem. Ook iets met kleding. Lees ook de columnserie over de verschrikkelijke gevolgen van drankmisbruik.