Diana Ross: Interessante samenwerking

De Amerikaanse zangeres Diana Ross is verheugd dat twee van de drie concerten in het Arnhemse Gelredome doorgaan. In de uitzending van RTL Boulevard kondigde ze gisteren aan haar beste mensen mee te nemen voor haar editie van Symphonica in Rosso en dat het een 'interessante samenwerking' wordt.

De concerten van Diana Ross stonden op losse schroeven doordat het organiserende artiestenbureau The Entertainment Group van Marco Borsato dinsdag faillliet werd verklaard. Om twee van de drie Ross-concerten te bekostigen, gaat Borsato in hetzelfde stadion twee concerten geven onder de titel Borsato & Friends.

Ross ging in het interview met RTL Boulevard niet in op de financiële achtergronden. Wel zei ze: "Dit wordt een hele interessante samenwerking. Ik neem mijn allerbeste personeel en mijn beste crew mee. We hebben al gesproken met het management en de creatieve mensen van Symphonica in Rosso. Het wordt een interessante samenwerking. Mijn beste mensen werken al jaren voor mij. Samen willen we de beste show neerzetten die we maar kunnen."

Diana Ross: Interessante samenwerking  (foto: ANP)