Megan Fox gruwelt van eigen sekstape

Helaas rukkers, een uitgelekt seksfilmpje met Megan Fox in de hoofdrol zit er (voorlopig) niet in. De preutse Transfomers-babe moet namelijk kotsen van het idee zichzelf te zien neuken.

Met een "Gadver, dat nooit!", helpt ze vele natte jongensdromen om zeep. "Het laatste dat ik wil zien, is hoe ik eruit zie terwijl ik seks heb. Eén lelijk shot zou al volstaan om nooit meer te kunnen vrijen. Ik zou steeds het gevoel hebben dat ik eruit zie als een nijlpaard."

De volgens velen mooiste vrouw ter wereld zal dan ook nooit volledig naakt gaan voor een filmrol. Fans hebben namelijk al genoeg gezien van haar privéleven. "Ik kan me niet voorstellen dat ik ooit naakt ga in een film."

"Die beelden blijven eeuwig hangen, vooral nu, met het internet. Ik kan het gewoon niet. Je hebt geen privacy meer. Iedereen kan binnendringen in je privéleven, je relaties. Alles wat je zegt of doet wordt beoordeeld."

Jammer dan, de actrice houdt haar goddelijke lichaam privé. "Mijn vagina is bijna letterlijk het enige dat nog strikt van mezelf is en dat wil ik niet delen met de rest van de wereld. Ze noemen het niet voor niets 'private parts', ik wil ze ook privé houden."


Wij zullen het hier dus mee moeten doen