Waardebon bij rake wip op Aruba

Tijdens de zwangerschap halen de meeste vrouwen wel een Blije Doos in huis. Een vakantieoord op Aruba biedt echter iets veel mooiers aan. Een heuse waardebon voor je volgende vakantie, mits je tijdens je vakantie zwanger raakt.

Alles wat je voor de waardebon nodig hebt, is een officieel formulier van de dokter om aan te tonen dat tijdens je vakantie op Aruba de man heeft raak geschoten. Om het lot een handje te helpen, biedt het Westin Resort speciale etenswaren en drankjes aan om het stel in de juiste stemming te brengen en de vruchtbaarheid te vergroten.

"Mijn man en ik dachten dat we op vakantie zouden gaan om alle vruchtbaarheidsgeheimen te leren. We hebben ze een paar maanden getest", laat Lucinda Hughes weten, die weer even terugdenkt aan haar vakantie. "We waren verbijsterd. Er zit echt een kern van waarheid in die drankjes."

Wie kans wil maken op de waardebon, moet snel zijn. Alleen vanaf morgen tot 19 december kun je deze in de wacht slepen, mits je zwanger tijdens je vakantie in die periode zwanger raakt. De waardebon, ter waarde van zo'n 210 euro, is in te wisselen tijdens de volgende vakantietrip.