'Alienvinder vermoord door aliens'

Het raadsel rond de vondst van het bizarre wezen in Mexico wordt steeds groter. De boer die het schepsel vond en verzoop, vond slechts een maand later op bizarre wijze de dood. De Mexicaan was levend verbrand in zijn auto, die aan de kant van de weg stond geparkeerd.

"Marao Lopez stierf op een raadselachtige wijze", vertelt de Amerikaanse ufo-expert Joshua P. Warren. "Zijn lichaam was volledig verkoold. De vlammen waren klaarblijkelijk veel heter dan bij een normaal vuur."

De Duitse ufoloog Hartwig Hausdorf is ervan overtuigd dat aliens achter de aanslag zitten. "Dit was niet de eerste keer. Telkens weer duiken er berichten op dat ooggetuigen van buitenaardse wezens of ufo's worden vermoord."

Ruim twee jaar geleden verdronk de doodsbange Lopez de alien. "Dat zou de toorn van van de ouders van het wezen hebben gewekt. Een dier reageert in zo'n geval agressief en gevaarlijk. Des te meer reden om te vermoeden dat het hier om een wezen gaat dat ons technisch ver overstijgt."

De plaatselijke autoriteiten hebben de raadselachtige dood tot op heden nog niet kunnen verklaren. De weduwe heeft daarom ruim een jaar gewacht voordat zij het vreemde lijkje wilde vrijgeven. De Mexicaanse ufoloog Jaime Maussan is een van de gelukkigen die de alien mogen onderzoeken. Ook hij is ervan overtuigd dat de dood van de boer geen toeval was. "Hij is vermoord", zegt hij zonder enige twijfel in zijn stem.


Zelfs dood is hij levensgevaarlijk