Mexicaanse boer vindt alienbaby

In mei 2007 trof een groepje Mexicaanse boeren een levend, vreemd wezen aan in een dierenval. Omdat zij bang waren voor dit wezen, besloten ze de alien de verdrinkingsdood te gunnen. Het lijkje hebben zij echter al die tijd bewaard.

Eenmaal in de val kronkelde en spartelde het beestje hevig, en wrong het zich in allerlei bochten om zichzelf te bevrijden. Tevergeefs, want de Mexicanen hielden hem net zo lang onder water tot het dood was. En dat duurde wel even, volgens de boeren zelfs enkele uren. Onlangs hebben zij het lijkje opgeofferd aan de wetenschap.

De alien wordt momenteel door verschillende wetenschappers onderzocht. Het beestje heeft enkele eigenschappen van een hagedis, zoals tanden zonder wortels. Ook kunnen ze lang onder water blijven. De structuur van bepaalde gewrichten vertoont juist weer overeenkomst met die van een mens. Het wezentje zou zeer intelligent zijn. Vooral het deel van het brein dat bij de mens verantwoordelijk is voor het geheugen, zou zeer sterk ontwikkeld zijn.

Ufoloog Jaime Maussan heeft de beelden de buitenwereld ingeholpen. Hij is er van overtuigd dat het schepsel buitenaards is. In de regio waar het wezen is gevonden, worden veelvuldig ufo's en graancirkels waargenomen.


"Myyy PRECIOUSSS"