Acteur geeft drumsolo op vrouwenkont

Michiel Huisman heeft de hoofdrol weten te krijgen in een nieuwe, internationale film. Aan het eind van deze film geeft de acteur, bekend geworden door rollen in onder andere 'Costa!', 'Volle maan' en 'Zwartboek', een drumsolo op een uniek instrument. Michiel gebruikt namelijk de billen van zijn vrouw Tara Elders als drumstel.

Huisman is gestrikt voor de hoofdrol in de film 'Unmade Beds'. Deze arthouse-film zal in maar liefst acht Nederlandse bioscopen gaan draaien. In de film speelt Michiel de rol van de twintigjarige Axl, die van Madrid naar Londen verhuist om daar zijn vader op te zoeken, die hem als kind in de steek heeft gelaten.

Omdat de acteur naast acteren ook nog graag muziek speelt, vond de regisseur het een leuk idee als Huisman nog een liedje zou zingen aan het einde van de film. Michiel vond echter dat het liedje nog iets miste. "Ik wilde wel een beat in het nummer hebben. Ik had een beat in mijn hoofd en die probeerde ik op het tafelblad en op het aanrecht, en dat nam ik dan thuis op met de microfoon, maar niets had die lekkere pets als de billen van mijn vrouw", vertelt hij.

Tara vindt het niet erg om haar kont uit te lenen om de carrière van haar echtgenoot een boost te geven, maar vond het op een gegeven moment welletjes. "Nou ik vond het wel lang duren, het ging op een gegeven moment echt pijn doen. Toen dacht ik, hebben we 'm nou of niet?", verklaart Tara Elders.