Mogelijke schietpartij in Venlo

Op de Nijmeegseweg in Venlo, bij de woonboulevard, heeft gisterenmiddag rond 15.00 uur mogelijk een schietincident plaatsgevonden. De politie meldt dat hier geen slachtoffers bij gevallen zijn.

De politie kreeg een melding van het incident en kwam direct ter plaatse. Hier troffen ze een bestelauto aan die tegen een lantaarnpaal was gereden. Onderzoek heeft uitgewezen dat er een tweede auto bij het incident betrokken moet zijn geweest, maar deze is er vandoor gegaan. De politie is nog op zoek naar de twee inzittenden van deze auto.

In de omgeving van het incident zijn drie verdachten aangehouden, te weten twee mannen uit het Duitse Essen (30 en 32 jaar oud) en een 32-jarige Duitse man waarvan de woonplaats nog niet bekend is. Het drietal is in verzekering gesteld en zal vastgehouden worden voor verhoor en verder onderzoek.

De politie kan nog niet zeggen wat er precies is gebeurd. Getuigen hebben volgens de agenten gemeld dat er geschoten is, meldt Blik op Nieuws. FOK!ster weblogmistress meldt echter dat zij bij het incident aanwezig is geweest en dat zij en andere getuigen geen schoten hebben gehoord.

De politie is de zaak verder aan het onderzoeken, maar heeft bij het sporenonderzoek nog geen sporen van schoten gevonden. Dit meldt de politie Limburg-Noord. De klap die getuigen gehoord kunnen hebben en mogelijk voor schoten hebben gehouden, kan ook het geluid zijn van de bestelauto die tegen de lantaarnpaal aanreed. De politie vermoedt dat de zaak te maken heeft met drugs.

Met dank aan weblogmistress en Liquidist voor de submit.