Carlo en Irene weer samen in programma

Carlo Boszhard en Irene Moors gaan samen weer een RTL4-programma voor de zondagmiddag presenteren. Vanaf zondag 6 september is de eerste aflevering van dit nieuwe wekelijkse programma op de buis te zien, aldus een woordvoerder van RTL vandaag. Het is nog niet bekend hoe dit tv-programma gaat heten.

Het duo presenteerde jarenlang het zondagmiddagprogramma Life& Cooking. Afgelopen voorjaar werden ze gedwongen hun samenwerking te stoppen, omdat sponsor Unilever na negen jaar geen heil meer zag in het project. Op 31 mei beleefde Life & Cooking de laatste uitzending.

Het vervolg, te zien van half zes tot half acht, wordt evenals Life & Cooking live uitgezonden. Ook zullen er gasten langskomen. In de nieuwe vorm komen ook andere thema's dan koken aan bod, aldus de RTL-zegsman. Zo zullen Carlo en Irene bijvoorbeeld aandacht schenken aan zaken als wonen, lifestyle en entertainment.

Het duo presenteert dit najaar ook het nieuwe RTL4-programma Let's Dance. Daarin dansen bekende Nederlanders hun favoriete dans uit een film, videoclip of musical na.