'Sterrenmeisje' opgenomen in gesloten inrichting

De onderhand wereldberoemde Kimberley Vlaeminck, die vorige maand 56 sterretjes op haar gezicht liet tatoeëren, ziet het leven niet meer zitten. Ze is gistermiddag opgenomen in een gesloten psychiatrische inrichting waar ze minimaal twee weken zal verblijven. Dat meldden haar opa en oom aan de Belgische krant Het Nieuwsblad.

Het 18-jarige meisje woont bij haar opa, oma en oom. "Dinsdagavond gaf ze ons voor het eerst een signaal dat ze het niet meer zag zitten", vertelde de oom. "Naast mijn bed had ze een briefje gelegd met daarop de pijnlijke woorden 'Ik zie het niet meer zitten, ik wil niet meer leven'." De drie familieleden hebben nog op haar ingepraat, maar desondanks stortte Kimberley gisteren helemaal in en zei ze dat ze dood wilde. Ze ging akkoord met het verzoek van haar familieleden om haar op te laten nemen.

Het sterrenmeisje is wereldberoemd geworden toen ze een vorige maand een aanklacht indiende tegen haar tatoeëerder omdat die 56 sterretjes op haar gezicht had geplaatst in plaats van de 'gewenste' drie. Ze beweerde in slaap te zijn gevallen tijdens de behandeling. Later bleek echter dat ze het hele verhaal had opgezet omdat ze bang zou zijn voor de reacties van haar familie. 


Sterrenmeisje opgenomen in gesloten inrichting 

Met dank aan Troonwoord voor de submit.