Grappenmakers met penisnijd shockeren dorpje

Het Duitse dorp Buchholz is in rep en roer. Oorzaak is een mooi gebaar van de plaatselijke plattelandsvrouwenvereniging, die het zestigjarig bestaan luister wilde bijzetten. Met een mooi bloemenperkje in het dorp in de deelstaat Nedersaksen wilden de vrouwen laten zien waartoe zij in staat zijn.

Met een bloemenperkje aan de rand van het bedrijventerrein wilde de vereniging een offer brengen aan het dorp. De plattelandsvrouwen plantten allemaal bloembollen in de aarde. Met prachtige gele kleuren vormden de bloemen het getal '60'.

's Nachts hebben enkele grappenmakers het perkje echter omgeploegd. In plaats van het getal zestig, is er nu een gigantische, gele penis te zien. "Het is ongehoord. Echt zeer brutaal", klagen de vrouwen. "Dit is echt heel treurig", vindt een bestuurslid van de plattelandsvrouwenvereniging. "We hebben zo veel moeite gedaan, en nu is alles in een nacht geruïneerd." 

De daders zijn nog niet gepakt. De vrouwen hebben uit woede alle bloemetjes uit de grond gerukt. Van de bloeiende fallus is dan ook niets meer te zien.

Voor foto's van het incident, check het bronartikel