Giel Beelen en Lindo Duvall op de kermis

Een hele rits bekende radio-dj's is komende zomer te vinden in Tilburg. Giel Beelen (3FM), Lindo Duvall (Radio 538), Rob Stenders (3FM), Roosmarijn Reijmer (3FM), Maurice Verschuuren (ex-Arrow Classic Rock), Bert van Lent (3FM), Frank van 't Hof (Kink FM) en Domien Verschuuren (3FM) krijgen een programma op Kermis FM . Dat is een speciaal radiostation dat tijdens de Tilburgse Kermis, de grootste van de Benelux, gaat uitzenden in de Tilburgse ether op 107.0 FM en via internet.

Als klap op de vuurpijl komt de uitzending van de 'Coen en Sandershow' op 3FM maandag 21 juli live vanaf de kermis. Coen Swijnenberg en Sander Lantinga maken hun programma in de studio van Kermis FM. De uitzending zal te volgen zijn tussen 16:00 en 19:00 uur op Kermis FM en 3FM. Op maandag is het traditioneel Roze Maandag in Tilburg, een van de grootste gay-evenementen van Nederland.

Kermis FM doet verslag van de gebeurtenissen op de kermis en geeft bezoekers verkeers- en parkeerinformatie. Er wordt samengewerkt met de BNN University. Studenten van de university gaan hun opleiding in de praktijk brengen en volgen alle gebeurtenissen op de kermis van minuut tot minuut op Kermis FM en via de website.

Eerder werd al bekend dat het dit jaar ook mogelijk is om tot diep in de nacht in de attracties te gaan. Op zaterdag 25 juli blijft de kermis van Tilburg namelijk 200 minuten langer open dan normaal, tot na vier uur 's nachts. Dit om te vieren dat Tilburg 200 jaar stadsrechten heeft. Er zijn dit jaar 237 attracties op de Tilburgse kermis.

Met dank aan KixAss456 voor de submit.