Drie doden bij gezinsdrama in Almere

Zojuist heeft een woordvoerster van de politie Almere bekendgemaakt dat er aan het Jeroen Boschplantsoen in de wijk Tussen de Vaarten zich een familiedrama heeft afgespeeld. Over wat er precies is gebeurd en het aantal mogelijke slachtoffers kon de politie nog niets zeggen.

Update 19:32 uur:

Een nog onbevestigde bron meldde het volgende: "Volgens een buurman zou het gaan om de vader en twee dochtertjes van het gezin. De ouders zouden in scheiding liggen. De moeder zou de kinderen zondag komen ophalen en ontdekte het drama."

Update 19:55 uur:

Een onbevestigde bron meldt nu dat de vermoedelijke slachtoffertjes de leeftijd van zes en zeven jaar hebben.

Update 20:12 uur:

De Telegraaf meldt nu op haar website dat ook de hond levenloos is gevonden. Ook dit kan de politie niet met zekerheid bevestigen.

Update 20:55 uur:

De politie heeft bekendgemaakt dat er zeker drie slachtoffers zijn. De zeven jaar oude Chelsea en de driejarige Bridget zijn door hun moeder en de politie levenloos aangetroffen in de woning. Ook vond de politie daar het lichaam van de 46-jarige vader van de twee meisjes.

Update 8/6 06:42 uur:

De Telegraaf meldt dat de vader in geldzorgen zat, zijn baan kwijt was, en onlangs ook zijn schoonvader (vader van de moeder van de kinderen) het ziekenhuis in heeft geslagen. De hond zou nog in leven zijn. Buren hebben de meisjes dezelfde dag dat ze omgebracht werden nog buiten zien spelen en zijn zeer geschokt, sommigen kunnen het niet geloven.

Foto's van het politie-onderzoek bij de woning. Foto's aangeleverd door Fotografie R. de Best, ALMERE, fotron@xs4all.nl waarvoor dank.

 

Het huis waar het drama zich afspeelde

 

 

De persvoorlichter van de politie

 

 

Het onderzoeksteam van de politie voor het huis

 

 

Het raam waardoor men het pand binnengekomen is

 

 

Het onderzoek is ook 'snachts doorgegaan

 

 

Jeroen Boschplantsoen in Almere