Vieze man in pandapak wil seks met minderjarige

Een man die werkzaam was bij de senaat van de Amerikaanse staat Pennsylvania is in de boeien geslagen. De man probeerde seks te hebben met een jongen van vijftien, zij het op een bizarre voorwaarde. De man wilde graag een pandapak aantrekken tijdens de seks. De geile pandafan is inmiddels ontslagen.

Via internet kwam de 40-jarige Alan David Berlin in contact met de jongen. Hij sprak af dat hij naar het huis van de jongen zou gaan om daar in diens achtertuin de liefde met hem te bedrijven. Om niet te worden herkend, wilde hij zich hierbij wel graag hullen in zijn pandapak.

Ook aasde Berlin op naaktfoto's van de jongen. Daarnaast vroeg hij de knaap met hem mee te gaan naar een hotel. Als klap op de vuurpijl wilde de pandapedo foto's maken van de jongen terwijl deze seks had met een andere man. Alle gesprekken hebben geleid tot de arrestatie van de man. Hij zal nu worden aangeklaagd wegens seksuele uitbuiting van minderjarigen.

Berlin kan nu gelijk naar zijn goed betaalde baan fluiten. Al zestien jaar was hij werkzaam bij de senaat van Pennsylvania. Als grond voor het ontslag voerde men het gebruik van de werkcomputer voor het maken van de perverse afspraakjes op.

Bij een huiszoeking bleek Berlin helemaal de lul te zijn. In zijn woning werd namelijk zowel een kat- als een wolvenpak aangetroffen. Een pandakostuum kon de politie echter niet vinden.