Vijf agenten gewond na vechtpartij Rotterdam

Vijf agenten zijn vandaag gewond geraakt na een vechtpartij in Rotterdam. De dienders kwamen af op een melding van een burenruzie maar werden overvallen door buurtbewoners die zich met de agenten begonnen te bemoeien.

De agenten werden naar de Peitkreek gestuurd om een burenruzie op te lossen. Een vrouw bleek de ruiten van haar onderbuurvrouw te hebben gesloopt. Aangezien er veel buurtbewoners graag wat wilden zeggen besloten de dienders beide dames mee te nemen naar het parkeerterrein, in de hoop op wat meer rust.

Helaas hielp dat niet want een man begon de agenten te slaan. Tegen de man, die waarschijnlijk de zoon van de vernielster is, werd pepperspray gebruikt terwijl assistentie werd gevraagd. Dit bleek weinig effect te hebben tegen deze man en zelfs de vernielster begon de agenten aan te vallen. Toch is het gelukt de beide vechtersbazen aan te houden en ze zijn overgebracht naar het politiebureau. Vijf agenten raakten gewond bij deze vechtpartij. Ze liepen onder andere schaafwonden, een gapende hoofdwond en een gebroken arm op.