'Hulk Hogan dreigt zijn ex te vermoorden'

De Amerikaanse showworstelaar Hulk Hogan snapt wel waarom O.J. Simpson zijn ex-vrouw zou hebben vermoord. Hogan, die zelf vorig jaar is gescheiden van zijn echtgenote, zegt dat in een interview met muziekblad Rolling Stone. "Je woont nog geen kilometer van je oude huis vandaan, maar je mag er niet naar binnen. En wanneer je door de stad rijdt zie je een 19-jarige jongen in je oude auto rijden en je weet dat die 19-jarige jongen in jouw bed slaapt met jouw vrouw....ik begrijp OJ volkomen."

Zijn ex-lief Linda is op z'n zachtst gezegd not amused. Bij monde van haar advocaat laat ze weten dat ze de uitspraak opvat als een verkapte doodsbedreiging. Zij en haar familie nemen de 'moorddadige teksten' uiterst serieus. Volgens de advocaat is dit een typisch voorbeeld van de agressie en onvoorspelbaarheid die professionele worstelaars zo vaak kenmerkt.

De advocaat van Hogan was er op zijn beurt als de kippen bij om de zaak te relativeren. De quote uit rolling Stone is volgens hem volledig uit zijn verband gerukt.

Het gezin Hogan is in Nederland de laatste jaren vooral bekend van de realityserie Hogan Knows Best, hier uitgezonden door MTV. De show dateert echter nog van vóór de scheidingsperikelen. Ook tienerzoon Terry Hogan bleek na afloop van de serie bepaald geen lieverdje; hij kreeg een gevangenisstraf wegens het veroorzaken van een auto-ongeluk waarbij een vriend van hem zwaargewond raakte.