Roemeen biedt stropdas aan voor adverteerders

Wellicht is de advertentieruimte die een Roemeens man aanbiedt interessant voor bijvoorbeeld huwelijksmakelaars. De 26-jarige Tudor Ciora wil namelijk zijn huwelijk bekostigen door de ruimte op zijn stropdas te verhuren. Op zijn website informeert hij geïnteresseerden hierover. 

Voor twintig euro per vierkante centimeter is de ruimte net onder de knoop voor jou. Als je liever de ruimte midden op de das wil hebben ben je vijftien euro per vierkante centimeter kwijt, en wil je voor weinig geld klaar zijn kan je voor de onderkant kiezen, daar kost de ruimte 'slechts' tien euro per vierkante centimeter. Voor de 'knoop-positie' is het mogelijk om online tegen elkaar op te bieden. 

De Roemeen heeft ook nog een cadeautje in petto voor degene die voor minimaal 300 euro aan advertentieruimte bestelt, die ontvangt namelijk gratis een identieke stropdas. Als de veiling afgelopen is, denkt hij genoeg geld bij elkaar te hebben voor niet alleen zijn bruiloft, maar ook nog voor een paar speciale cadeaus. Hij hoopt op een nieuwe auto, en een nieuwe stropdas is misschien ook wel te doen.