Syb vd Ploeg dumpt zieke vriendin

Een nije dei voor zanger Syb van der Ploeg, maar dan wel zonder zijn vriendin waar hij ruim vijf jaar mee omging. Hij heeft haar gedumpt terwijl ze in het ziekenhuis werd behandeld voor lymfeklierkanker. Dat meldt de dame in De Telegraaf.

Jennifer Minnen is een kleine twee weken weer thuis maar heeft niks meer gehoord van de zanger van De Kast. Reden voor Jennifer een noodkreet uit te spreken in de krant. Een ingewijde meldt: "Jennifer heeft vanwege haar ziekte laatst weer twee weken in het ziekenhuis gelegen. Maar Syb heeft zich daar slechts een keer of drie laten zien. Ze begrijpt er niets van dat hun liefde, die zo intens was, zó heeft kunnen bekoelen. Jenny vraagt zich af waar ze het aan heeft te danken dat ze zo door Syb wordt behandeld.”

Ook Jennifers kinderen snappen er niks van. Ze heeft er vijf die ze meenam uit haar vorige huwelijk, die ze verbrak voor de zanger. Syb, die vorige week met een nieuwe blonde dame werd gesignaleerd, wil er weinig over zeggen: "Het klopt dat Jennifer en ik niet meer samen zijn”, vertelt hij. „Ik vind het verschrikkelijk dat het zo loopt. Maar ik wil niet ingaan op de reden van het verbreken van onze relatie. Ook antwoord ik niet op de vraag of er een ander in het spel is. De hele situatie is daarvoor veel te complex.”