FOK!sport lanceert de F1-voorspeller

Het Formule 1-seizoen begint komend weekend in Australië en FOK!sport introduceert de F1-voorspeller. Daarmee kun jij laten zien dat je een vooruitziende blik hebt, want je moet een aantal voorspellingen doen wat er in een bepaald Grand Prix weekend gebeurt.

Voor iedere Formule 1-race moet je bijvoorbeeld voorspellen wie de polepositietijd pakt, wat de top acht in de race zal worden, wie de snelste ronde rijdt, noem maar op. Je moet dit vóór de vrije trainingen op vrijdag doen, dus de sluitingstijden zijn op de donderdagen 23:59 uur voor een Grand Prix, anders wordt je voorspelling niet meegenomen. Kijk voor de volledige spelregels op de Uitleg-pagina van de F1-voorspeller.

Wat kun je winnen?

Je kunt dit jaar fantastische prijzen winnen. De nummer één wint de Coca-Cola ZERO Race Experience, een dag zelf rijden in spectaculaire automobielen op het circuit van Zandvoort aangeboden door Bleekenmolens Race Planet. De nummers twee tot en met vier winnen een jaarabonnement op Formule1 RaceReport, het blad voor de Formule 1-fan. De nummers vijf tot en met veertien winnen ieder twee kartheats van Bleekemolens Race Planet Indoor Kartbanen.

Klik hier om je direct aan te melden!

Heb je nog geen account? Registreer je dan hier!

Mocht je nog vragen hebben, stel ze dan in de Feedback van FOK!sport.

 Het laatste nieuws uit de Formule 1 vind je op de FOK! F1-manager!