Mislukte zelfmoordenaar moet dokken

Een man die zelfmoord wilde plegen krijgt een strop. Een financiële strop, welteverstaan. De arme man overleefde een sprong van de 21ste verdieping van een Rotterdamse flat, maar krijgt nu wel de rekening gepresenteerd.

De suïcidaal zag het niet meer zitten, en sprong van een flat aan de Thomas Mannplaats in Rotterdam Ommoord. Helaas wilde Onze Lieve Heer de man nog niet boven hebben, dus kwam de man met slechts een gebroken arm van het dak af. Het plafond van een restaurant had namelijk zijn val gebroken.

Het dak van het restaurant is nog steeds zwaar gehavend door de harde klap. De eigenaar van het restaurant, Humanitas, wil nu geld zien voor de schade die de beste man het restaurant heeft berokkend. Hoe hoog de schade is, is nog niet bekend. Zodra het bedrag bekend is, wil Humanitas een claim indienen bij de verzekering van de arme drommel.

De politie werkt niet mee aan een onderzoek naar de zelfmoordpoging. "Het is niet strafbaar zelfmoord te plegen", zo vertelt de politie. "Dus doen wij geen nader onderzoek in dit geval." Humanitas hoopt nu via een civiele rechtzaak de schade vergoed te krijgen.