Vandalen schijten trappenhuis flat vol

In Goes zijn vandalen actief die letterlijk schijt hebben aan de wereld. In de Zeeuwse plaats wordt door enkele 'grappenmakers' het trappenhuis van een flat in Goes-Zuid besmeurd. De relingen en traptreden zitten onder de stront.

Volgens een flatbewoner, de heer van Damme, moeten de jongeren op een van de bovenste verdiepingen hun kont boven de reling hebben gehangen. Door de zwaartekracht is de poep over verschillende verdiepingen verspreid. De gedupeerde bewoner is dan ook van plan aangifte te doen wegens vernieling en heeft inmiddels woningcorporatie RWS geïnformeerd over de vieze bende.

RWS-directeur Maarten Sas is woedend over de shitzooi die in 'zijn' flat is aangericht. "We gaan dit maandag direct onderzoeken. Als er sprake is van voortdurende problemen, zullen we een beveiligingsbedrijf inschakelen."

Volgens Van Damme wordt de flat vaker geteisterd door vandalen. Zo worden bloempotten naar beneden gegooid, van de balkons geplast en de muren beklad. De ingang van het complex, waar overwegend ouderen wonen, is normaal afgesloten voor niet-bewoners. Van Damme vermoedt dat de flatpoepers wisten binnen te komen dankzij een schildersbedrijf. Deze voorziet de flat momenteel van een nieuw likje verf, en heeft waarschijnlijk de deur open laten staan.

 


Of deze ransaap er iets mee te maken heeft is nog niet bekend
 
Met dank aan Mascleta voor de submit