Rel op mega-seksfeest in Australië

Het Australische nudistenresort White Cockatoo organiseert deze maand een gigantisch seksfeest in het vakantieverblijf. Drie jaar geleden moest het resort zijn deuren sluiten wegens uit de hand gelopen seksfeesten, maar nu waagt eigenaar Tony Fox een nieuwe poging.

Afgelopen zondag gingen de deuren open voor de 250 sekstoeristen, waarvan velen zich al maanden van te voren hadden ingeschreven. "Alles is hier toegestaan, behalve drugs en camera's", aldus Fox.

Dat is echter niet helemaal waar, want deze week vond de eerste rel al plaats op het feest. John Harrison en zijn vrouw Lyn stonden, met hun kleren aan, te kijken naar een van de swingerparty's. Dat is dus niet toegestaan, want volgens het reglement moet je naakt zijn. Dat weigerde de man, waarop de politie werd gebeld en het tweetal uit het resort werd gezet.

"Vier naakte vrouwen voelden zich ongemakkelijk, omdat John hen stond te begluren. Ze vroegen hem zijn kleren uit te trekken als teken van respect voor de regels. Er ontstond een discussie en toen het uit de hand dreigde te lopen heb ik hem eruit gezet en de politie gebeld", zo verklaarde Fox.