FOK!ster bestolen door domme dievegge

De 45-jarige dievegge die in de nacht van woensdag op donderdag een 30-jarige FOK!ster beroofde van haar tas, heeft zichzelf later die nacht per ongeluk verraden. De FOK!ster bezocht die avond een café aan de Hofstraat in Enschede, toen haar tas plotseling verdwenen was.

Nadat de vrouw ontdekte dat haar tas verdwenen was, is ze met enkele vrienden op zoek gegaan naar haar tas. Navraag bij de barman leerde dat er geen tas gevonden was. Na enige tijd zoeken vertelde de barman dat een vrouw uit het café de tas gevonden had.

Helaas voor de FOK!ster waren uit de tas twee gsm's, twee pinpassen en al haar geld verdwenen. De vrouw die de tas vond vertelde haar dat haar sleutels gestolen waren. Een vriend van de bestolen vrouw kwam op het idee om één van de gsm's te bellen om te zien of de dief nog in het café aanwezig was. Op het moment dat hij naar de gsm belde, ging in de jaszak van de dievegge een mobiele telefoon over: de gsm van de FOK!ster.

Na de vondst van de gsm in de jaszak van de dievegge, werden ook de oortjes van een iPod en handschoenen van de bestolen FOK!ster gevonden in het damestoilet. Ook de tweede gestolen gsm werd later aangetroffen bij de dievegge, waarop de barman van het café en een vriend van de bestolen vrouw de dievegge tegen hebben gehouden terwijl de FOK!ster de politie belde.

De dievegge is door de politie aangehouden en de FOK!ster heeft al haar spullen teruggekregen, behalve het gestolen geld en de pinpassen. Deze waren spoorloos verdwenen.

Lees hier het verhaal van FOK!ster Logician.