'PVV'er Brinkman is ordinaire dief'

PVV'er Hero Brinkman is volgens een Antilliaanse parlementariër een 'ordinaire kruimeldief'. Brinkman, die de Antillen onlangs 'corrupt as hell' noemde en voor die uitspraak bijna klappen kreeg, wordt beschuldigd van diefstal van een vol glas wijn. Het over en weer moddergooien lijkt dus begonnen.

Na afloop van een receptie van het Arubaanse parlement vertrok Brinkman gisteren met een vol glas wijn in de hand, dat hij de volgende dag wel terug zou brengen. "Dat glas ziet Cas di Cultura (cultureel centrum) nooit meer terug. Wie had ooit kunnen denken dat Hero Brinkman, die de voltallige Arubaanse bevolking 'corrupt as hell' vindt en het merendeel van de Antilliaanse gemeenschap 'een corrupt boevennest' noemt, zélf een ordinaire kruimeldief is!", aldus de boze parlementariër.

Brinkman liet zich onlangs in een interview met Fox News dus niet al te vriendelijk uit over de Antillen. Vervolgens moesten enkele vooraanstaande Arubaanse politici zich inhouden om Brinkman niet te lijf te gaan. PVV-voorman Geert Wilders reageerde daar weer woedend op en vroeg premier Balkenende om de banden met de 'Arubaanse regeringsmaffia' te verbreken zolang de Arubaanse minister van Justitie, Rudy Croes, nog op zijn plaats zit.

Met dank aan Aka-Zigor en janneman69 voor de submit.