Obama's gespierde lichaam op het strand

De club van 'topless' wereldleiders heeft er weer een nieuw lid bij. De toekomstige president van de VS, Barack Obama liet zijn sixpack zien tijdens een vakantie op Hawaï. En volgens de DailyMail mag zijn lichaam er wezen voor iemand van 47 jaar.

Eerder kon men de Russische oud-president Vladimir Poetin in zijn blote bast bewonderen, terwijl hij aan het vissen en jagen was in de Siberische wildernis. Het ging om een pr-campagne waarbij de wereld moest zien wat een sterke leider de ex-KGB'er wel niet is. De wereld was niet onder de indruk, maar in Rusland werkte de campagne wel en sindsdien ziet men Poetin als sekssymbool.

Ook de Franse president Nicolas Sarkozy werd half ontkleed op de gevoelige plaat vastgelegd in een kano in New Hampshire. Aangezien de Fransman niet echt een superlichaam bezit, hadden de photoshoppers flink wat werk om zijn uiterlijk bij te werken. De voormalig president Bill Clinton werd in 1993 zijn zwembroek gefotografeerd, maar hij haalt het echter niet bij het lichaam van Obama.


Obama's gespierde lichaam op het strand  (foto: DAG)