DJ geschokt door kannibaal

Een Britse radio-dj was vanochtend diep geschokt toen een opmerkelijke gast met de studio belde. De vrouw bekende regelmatig mensenvlees te hebben gegeten.

Voor zijn radioshow deed dj Graham Mack de luisteraars een oproep. Hij vroeg hun hem te vertellen wat het vreemdste is dat zij ooit hebben gegeten. Mack werd menigmaal gebeld, maar de antwoorden waren met dingen als slakken, apenhersens en hondenvlees niet bijster origineel.

Dat veranderde op slag toen ene Anthea naar de uitzending belde. Ze bekende doodleuk eens een paar porties mens te hebben gegeten. Toen de dj van de schrik was bekomen, vroeg hij haar om een verklaring.

"Het gebeurde toen ik nog kind was en in Afrika woonde", vertelde Anthea. "We gingen altijd naar dezelfde slager en opeens – we waren er een paar jaar – werd het vlees veel beter. Pas toen we een paar jaar later terug naar Engeland verhuisden, hoorden we dat de slager gearresteerd was omdat hij kleine zwarte meisjes fokte."

Mack en zijn collega's reageerden verbijsterd. "Op dat moment wisten we het niet. Volgens mij moeder was het heerlijk. Ze dacht dat ze gewoon gehakt kocht", luidde het excuus.