Geluidsfragment ongeluk Travis Barker opgedoken

Er is een geluidsfragment opgedoken van de vliegtuigcrash waar Travis Barker, de voormalige drummer van Blink-182, en DJ AM bij betrokken waren. Het geluidsfragment is opgenomen vlak na de vliegtuigcrash. Barker en DJ AM zijn de enige overlevenden van de vliegtuigcrash.

Op het fragment is te horen hoe een luchtverkeersleider van het South Carolina Columbia Metropolitan Airport de overige piloten op de hoogte brengt van het ongeluk: "Landen op landingsbaan 1-1 is niet mogelijk! We hebben een ongeluk gehad, vlieg rechtdoor. Dit is een noodgeval!" Een andere luchtverkeersleider vervolgt: "Je moet daar weg! Het vliegtuig... Er is... Vlammen... Een vuur, bij de 3-0-2. Ik weet niet hoe jullie daar moeten komen. Misschien moeten jullie het vliegveld verlaten om bij het vliegtuigwrak te komen."

Voor DJ AM kwam de crash misschien wel precies op tijd, er is in het ziekenhuis bij hem een bloedprop in zijn been gevonden. Hij bleek aan trombose te lijden als gevolg van zijn vele vlieguren. "De bloedprop had in mijn hart terecht kunnen komen, waardoor ik dood had kunnen gaan", aldus de dj in een eerder interview.

Het fragment is hier te beluisteren.