Amerikaanse opent eerste kutkliniek

In navolging van alle borstvergrotingsklinieken en andere centra waar je je lijf kunt laten verbouwen, heeft een Amerikaanse nog een gat in de markt ontdekt. In New York heeft namelijk de Amerikaanse gynaecologe Lauri Romanzi de deuren geopend voor 's werelds eerste wellnesscentrum voor de vrouwelijke mossel.

Voor een bedrag van circa honderd euro kan de vrouw zich eerst van onderen laten bestuderen. Met dit onderzoek wordt nagegaan of zij beschikt over een luie vagina. Vervolgens wordt bekeken wat de vrouw eraan kan doen om de vagina weer in optimale conditie te krijgen.

"Het is een persoonlijke training van je vagina, die zowel helpt om je blaas beter te controleren als om intensere orgasmes te krijgen", vertelt Romanzi. Met deze speciale vaginafitness proberen vrouwen zonder pijnlijke operaties hun doosje weer lekker strak te krijgen. Met haar behandeling mikt de gynaecologe vooral op het oudere publiek en vrouwen die al meerdere kinderen hebben geworpen.

Romanzi heeft zelf een trainingsschema in elkaar geknutseld. Zij heeft dit de naam 'Pelvic Health Integrated Techniques' meegegeven, kortweg PHIT. Dit betekent zoveel als bekkengezondheidstechnieken.

Wie geen trek heeft in deze moeilijke oefeningen, kan ervoor kiezen elektrostimulatie te ondergaan. Voor wie uitwendig iets aan haar genitaliën wil veranderen, kan ook een laserbehandeling ondergaan. Wie interesse heeft in dit 'kutcentrum', kan hier alvast een kijkje nemen.