Bioscoopplannen rond Geer & Goor

Goed nieuws voor mensen die maar geen genoeg kunnen krijgen van de poep- en piesgrappen van Geer & Goor, oftewel Gerard Joling en Gordon Heuckeroth: er zijn plannen om 'Over de Vloer'  naar het witte doek te brengen.

Gerard is benaderd door een producent die bezig is met een script. "Het lijkt me enig", zegt zanger. "Wel vraag ik me af of een aflevering van 45 minuten ook nog leuk is als je het over twee uur uitsmeert. Maar als de voorwaarden goed zijn wil ik het best doen. Maar Gordon moet ook nog gepolst worden."

Of Gordon nog wel zo blij is met zijn collega is nog maar de vraag. Toen Gordon onlangs zijn zoveelste vriendje aan de pers presenteerde hekelde Joling die aandachttrekkerij. "Ik ga ook niet elke verovering breed uitmeten in de pers. Hou het lekker voor jezelf denk ik dan, zeker als je elke twee weken een nieuwe vriend hebt. Er gebeurt bij mij ook genoeg in de slaapkamer, maar dat hoeft niet iedereen te weten." Wel liet Joling weten af en toe een leuke avond te hebben met Geert Hoes.



Enig! Poep- en piesgrappen.