Chantal Janzen in verwachting

Nu er zoveel BN'ers zwanger zijn, kon Chantal Janzen niet achterblijven. De 29-jarige musicalster heeft namelijk bekend gemaakt ook een kleine te verwachten. De baby wordt eind januari verwacht.

"Mijn partner Marco zegt dat ik nog nooit zo gelukzalig heb gekeken. Ik kwam binnen met de uitslag van de zwangerschaptest: Raak! We hadden eigenlijk niet eens zo lang geleden besloten dat we ervoor wilden gaan en nu was het al gebeurd. Geweldig! Ik besef dat niet iedereen dat geluk heeft", vertelt de blondine lachend.

Ondanks dat Chantal en haar 38-jarige vriend nog maar twee jaar bij elkaar zijn, kennen ze elkaar al hun leven. Ze groeiden namelijk in hetzelfde dorp op. "We kwamen elkaar na jaren weer tegen en werden smoorverliefd. Marco was vrijgezel, ik ook, dus niets stond een relatie in de weg. We hebben het heel goed samen en gingen al snel samenwonen. Ik vind het fijn dat Marco ver weg staat van de showbizz. Dat maakt hem zo lekker nuchter. Zo nuchter ben ik zelf ook. Dat kan hoor, in dit vak", grapt ze.

De mooie blondine speelt momenteel de rol van Jane in de musical Tarzan. Ze zal in de lianen blijven slingeren tot haar buik te dik is geworden. Voor Chantal is dit haar eerste zwangerschap. Voor vriend Marco is het echter niets nieuws. Bij zijn ex-vrouw verwekte hij namelijk al drie kinderen.

 


Ook dit zal moeilijk gaan met een dikke buik