Zoons Brandsteder uit ArenA gegooid

De beide zoons van Ron Brandsteder zijn weer eens betrokken geraakt bij een vechtpartij. Net als vorig jaar september schroomden ze niet hun vuisten te gebruiken. Het was zelfs zo erg, dat ze door uitsmijters uit de ArenA moesten worden verwijderd.

De 24-jarige Rick en de 22-jarige Robert waren in het Ajax-stadion aanwezig om hun vader weer eens te zien optreden. Na jaren van afwezigheid was het Gordon, Gerard en René, alias de Toppers, gelukt het fameuze duo Bonnie St. Claire en Ron Brandsteder weer samen op de planken te krijgen. Het tweetal bracht het prachtige duet 'Dokter Bernhard' ten gehore.

Rond kwart over twee 's nachts was het ineens raak. Een kameraad van de twee Brandstedertjes was aan het flirten met de dochter van een van de sponsoren. De charmeur liep echter een blauwtje, en liep ook nog eens een flinke klap op. Hierop brak een vechtpartij uit. Een toeschouwer die twee gekneusde ribben opliep, heeft de beveiliging ingeschakeld. Uiteindelijk waren er zes bewakers voor nodig om de ruziezoekers uit de ArenA de gooien.

Ten tijde van de knokpartij waren zowel de Toppers als Ron Brandsteder al naar huis. Tegen de twee zoons van de eens zo populaire presentator is geen aangifte gedaan. "De zoons van Ron hebben nog geprobeerd een vechtpartij te voorkomen. De beveiliging had geen overzicht wie wat deed en heeft de hele vechtende kluwen toen maar op straat gezet", verklaart Ricks manager.

 


Ron Brandsteder in betere tijden