Slipje Angelina Jolie te koop op Ebay

Een gebruikt slipje van actrice Angelina Jolie is opnieuw aangeboden op veilingsite Ebay. Eerder werd het al voor 4000 euro gekocht op speurders.nl door een Enschedese fan van Jolie. Deze plaatst het nu dus twee jaar later, in combinatie met andere objecten uit zijn Jolie-verzameling, op Ebay om weer door te verkopen. “Ik heb de string, inclusief verklaring van echtheid ingelijst en op een speciale plaats gehangen, het was een van de meest waardevolle spullen die ik van Angelina in mijn bezit had, helaas heb ik mijn hobby moeten beëindigen. Ik hoop dan ook dat ik een andere verzamelaar er erg blij mee kan maken”, zo meldt de fanatieke fan. 

Het kledingstuk werd aanvankelijk in oktober 2006 gevonden door een kamermeisje van het Bilderberg Garden Hotel in Amsterdam. Die plaatste het op advies van een vriendin op veilingsite speurders.nl, en verkocht het daar dus eerder voor een aanzienlijk bedrag.

Het management van Brad Pitt, Jolie’s echtgenoot, heeft inmiddels laten weten niet blij te zijn met de verkoop van het intieme kledingstuk.

De betreffende veiling staat hier.

Submitter:  Bron: blikopnieuws.nl