Foto vader vermoorde kinderen vrijgegeven

Icoon PolitieIn een uitzonderlijke actie heeft Bureau Brabant gisteravond een foto getoond van Aarnout Zegers. Hij is de vader van de kinderen die vorige week werden vermoord.

Vermoedelijk zijn de twee kinderen om het leven gebracht door hun vader. Van hem ontbreekt tot nu toe echter ieder spoor. De twee kinderen, vier en zes jaar oud, zijn gistermiddag in besloten kring in Breda gecremeerd. De politie hoopte dat hun vader hierbij aanwezig zou zijn, maar toen hij niet kwam opdagen, besloten zij zijn foto openbaar te maken.

Het OM heeft bij hoge uitzondering toestemming gegeven zijn foto vrij te geven. Normaal wordt dit alleen gedaan met foto's van ontsnapte TBS'ers en zware criminelen. De politie hoopt dat hij zich nu aangeeft, maar houdt er ook rekening mee dat hij zichzelf van het leven heeft beroofd.

Naast de foto werden ook een aantal persoonlijke kenmerken bekend gemaakt. Zo heeft Zegers een verzorgd uiterlijk en een tenger postuur. Hij is 1.81 lang en heeft een kenmerkend loopje; korte snelle pasjes. Ook zijn ze nog op zoek naar de auto van Zegers, met kenteken 18-XH-VB.

Screenshot HVN - Aarnout Zegers




Met dank aan xenomes en prupke voor de submit.