KNVB beker: Uitslag HFC Haarlem - Heracles

Icoon KNVB BekerHeracles heeft zich voor het eerst in de historie van de club weten te plaatsen voor de halve finales van de KNVB beker. De Almelose formatie won kinderlijk eenvoudig van HFC Haarlem. Na negentig minuten stond er 5-1 op het scorebord.

HFC Haarlem kende overigens wel een droomstart. De thuisploeg stond na zes minuten spelen al op voorsprong door een doelpunt van Berkleef. Slechts acht minuten later stonden de bezoekers echter op voorsprong door doelpunten van Schilder en Everton.

Nog voor de rust was het duel al in kannen en kruiken. Everton en Lakic zorgden er namelijk voor dat Heracles met een comfortabele 1-4-voorsprong ging rusten. Na de thee maakte Everton het feest compleet door zijn derde doelpunt van de avond binnen te tikken.