'Seks moet niet te lang duren'

Icoon OpmerkelijkEen stevige vrijpartij hoeft voor de meeste vrouwen niet langer dan tien minuten tot een half uur te duren. Daarna afrollen en pitten, vinden de meeste dames ook prima.

Voor- en naspel is minder belangrijk en na de daad hoeft er echt niet uren geknuffeld en gepraat te worden. Ook veel vrouwen willen namelijk graag aan hun uren slaap komen, zo blijkt uit een onderzoek van het Belgische Nieuwsblad. Daaruit blijkt ook dat seks echt niet iedere dag hoeft voor de meeste vrouwen.

Uit het onderzoek komt verder naar voren dat vrouwen het liefst een grote, trouwe, niet kale man zonder snor willen. De kerels moeten helpen in het huishouden, kunnen koken en de luiers van de kinderen verschonen. Aan de andere kant moet de man nog steeds een beetje macho zijn en de typische 'mannenklussen' doen zoals het vuilnis buiten zetten en dingen repareren.

Als een man echt perfect wil zijn moet hij ook nog eens goed salaris verdienen, kunnen dansen en intelligent zijn. Maar de vrouw vindt grappigheid en trouw zijn, het allerbelangrijkste.

Een kleine, tengere, kale man met snor en een baard kan het wel vergeten bij verreweg de meeste dames. De grootte van het mannelijk geslacht daarentegen doet er in de slaapkamer voor de meeste vrouwen weinig toe.

Met dank aan Avmmeke voor de submit.