Beenhakker zwaar teleurgesteld in Nederland

Icoon AlgemeenLeo Beenhakker, voormalig bondscoach van het Nederlands elftal en succesvol voetbaltrainer, is zwaar teleurgesteld in Nederland.

In een Pools interview laat hij zich snoeihard uit over zijn voormalig vaderland: "Waarom ik niet in Nederland woon? Omdat Nederland Nederland niet meer is. Dit land heeft zijn identiteit verloren. We waren altijd heel erg open voor buitenlanders. Iedereen was welkom en werd met respect behandeld. Tegenwoordig bestaat meer dan de helft van de inwoners van Amsterdam uit allochtonen en integreren willen ze niet."

Beenhakker is tegenwoordig bondscoach van Polen, na succesvol coach te zijn geweest van Trinidad en Tobago. Beenhakker vertelt verder: "Ik denk dat ze te veel mogen van ons. In Polen ben ik een allochtoon. Maar ik moet jullie gewoontes, geloof en cultuur respecteren. Laatst las ik een interview met een van onze beste tennisspelers, Richard Krajicek. Hij zei dat hij wil emigreren. Omdat hij, als hij in een moslimstaat zou willen wonen, wel een betere plek op de wereld zou kiezen."


Don Leo zwaar teleurgesteld in Nederland