Voetbal: Uitslag FenerbahÁe - PSV

Icoon Champions LeaguePSV heeft de vierde wedstrijd in de Champions League verloren. In het sfeervolle ŞŁkrŁ Saracoğlu Stadion was FenerbahÁe met 2-0 te sterk voor de Eindhovenaren.

De eerste helft was ronduit slecht te noemen van PSV. FenerbahÁe speelde niet veel beter maar wist in ieder geval te scoren. Beide ploegen tastten elkaar in het begin af maar hadden hiervoor wel veel overtredingen nodig. Misschien had Edison Mťndez wel als een gele kaart moeten krijgen na een behoorlijke overtreding op Roberto Carlos. FenerbahÁe na een inworp. De Turken namen deze snel en konden vaak gevaarlijk voor doelman Heurelho da Silva Gomes komen. In de 24ste minuut kwam het eerste Turkse doelpunt uit de lucht vallen. Een lage voorzet van Kazim werd door Dirk Marcellis in het doel gewerkt. Twee minuten later kon PSV opnieuw aan de aftrap verschijnen. Ditmaal wist Semih te scoren uit een voorzet van Alex. Opnieuw Marcellis die misschien niet helemaal lekker stond te verdedigen waardoor Semih de ruimte had om te scoren. In de slotfase van de eerste helft was Marcellis opnieuw dichtbij een treffer in het eigen doel maar ditmaal kon Gomes erger voorkomen.

FenerbahÁe liet PSV in het begin van de tweede helft komen en dit resulteerde in een paar kansen. PSV wist deze echter niet te benutten. In de 55ste minuut had FenerbahÁe via Aurelio kans op de 3-0 maar de Eindhovense doelman lag in de weg. Gomes kwam tien minuten later opnieuw knap in actie op een schot van Semih. Timmy Simons schoot in de 71ste minuut op het doel van de Turken maar het schot ging over. Wederson had, na opnieuw een fout van Dirk Marcellis, een kans om te scoren maar schoot vanaf een meter of zeventien rakelings langs het doel. Na 84 minuten mocht de keeper van FenerbahÁe voor het eerst in actie komen op een schot van Danny Koevermans. Koevermans kon door enkele draai bewegingen knap tot schieten komen echter pakte de doelman de bal. PSV kwam eigenlijk in de tweede helft steeds beter aan voetballen toe maar dit heeft echter niet meer mogen baten. De Eindhovenaren zullen alleen nog maar rekenen op een UEFA cup ticket na de winter echter is een ticket voor de Champions League ook nog altijd haalbaar.

Voor meer voetbalnieuws kijk je op de FOK!Voetbalmanager!