Nog geen seks voor Peter AndrÚ

Peter AndrÚ en JordanPeter AndrÚ, je weet wel: die kerel die in de jaren '90 op posters boven meisjesbedden hing en bekend is van de hit 'Mysterious Girl', moet het nog even zonder seks stellen. Of althans: zonder seks met zijn vrouw Jordan. Zij weigert omdat ze er nog niet zeker van is dat AndrÚ genezen is van zijn hersenvliesontsteking. Ze is bang om ook besmet te raken.

De inmiddels 34-jarige Peter AndrÚ werd in april in kritieke toestand in het ziekenhuis opgenomen met hersenvliesontsteking. Begin deze maand werd werd hij ontslagen uit het ziekenhuis, maar Katie Price, zoals Jordan eigenlijk heet, vertrouwt het allemaal nog niet zo.

"Ik zei dat hij met zijn medicijnballen uit mijn buurt moet blijven", grapte het rondborstige model in de Britse krant The Sun. "We hebben nog niet echt gezoend, omdat ik niet met iets besmet wil raken. En hij wil mij niet aansteken, dus zijn we heel voorzichtig."

Heel erg vindt de blondine, die hoogzwanger is, haar nieuwe celibataire levensstijl overigens niet. "Ik kan me niet bewegen en hij is te ziek, dus we zijn er allebei belabberd aan toe."

Jordan is uitgerekend in juli. Dan zal het tweede kindje van haar en Peter AndrÚ geboren worden. Eerder kreeg het paar al een zoontje, Junior Savva Andreas (1). Het paar trouwde in september 2005.


Peter AndrÚ met zijn hit 'Mysterious Girl'