Extreemrechts roept op sperma te doneren

Icoon BinnenlandsNederlandse en Vlaamse rechts-extremisten roepen elkaar op om sperma te doneren. Zij willen op deze manier tegenwicht bieden aan het hoge geboortecijfer onder moslims. Gezonde blanke mannen moeten van de rechts-radicalen voor zoveel mogelijk nakomelingen zorgen, om te voorkomen dat de wereld later enkel uit moslims zal bestaan. De meeste mensen zien een gezin met een stuk of tien kinderen niet zitten, dus moeten er andere manieren gevonden worden. Een prima alternatief is het aanbieden van het 'arische zaad' bij spermabanken.

Op het grootste extreem rechtse internetforum, stormfront.org, is te lezen dat er een hele grote kans is dat het zaad dat je doneert bij blanke heterokoppels met vruchtbaarheidsproblemen komt. "Die paar lesbo's en halfbloeden moet je er maar bijnemen."

Ook de vruchtbaarheidsklinieken weten dat het speelt, maar in Nederland worden alle donoren door een psycholoog gescreend om te kijken wat de motieven voor de donatie zijn. Sybrand van Haersma Buma, kamerlid voor het CDA, is gechoqueerd over de oproep en noemt het bizar en volstrekt belachelijk.

Met dank aan Asmodean voor de submit.