Vies geslachtsdeel grootste afknapper

Icoon BinnenlandsSlechte hygiŰne 'down under' is voor meiden tussen de 14 en 19 jaar de grootste afknapper. Dat blijkt uit onderzoek van het tienerblad Fancy. Het blad voerde een enquŕte over liefde en seks uit onder 2500 meiden. Ruim 62 procent van hen gaf aan op de slechte hygiŰne af te knappen. Daarnaast blijkt dat 33 procent van de meiden het makkelijker vindt om seks te hebben als zij alcohol op hebben.

Als een jongen 'm niet omhoog kan krijgen is de nummer 2 afknapper. Te veel schaamhaar staat op drie en voortijdig klaarkomen op 4. Een te kleine penis staat op een vijfde plek.

Uit het onderzoek blijkt ook dat de eerste keer seks varieerde van geweldig tot vreselijk. Bijna 40 procent vond het meevallen, terwijl 18 procent meldde dat het tegenviel. 16 procent noemde haar eerste keer geweldig.

Alcohol blijkt een belangrijke rol te spelen in het liefdesleven van de dames. Met alcohol op vindt 33 procent het makkelijker om seks te hebben. Vijf procent heeft nog nooit seks gehad zˇnder alcohol op te hebben. Met alcohol op is seks voor veertien procent van de meiden leuker. 43 procent heeft in een dronken bui weleens met iemand gezoend met iemand met wie dat in nuchtere staat niet zou zijn gebeurd.