3FM-dj's forummen met FOK!kers

Icoon RadioDe 3FM-dj's Michiel Veenstra, Domien Verschuuren, Gerard Ekdom en producer Maricha Kroeske zitten tijdens hun uitzendingen druk met FOK!kers te praten op het FOK!forum. In een speciaal topic in het film, tv en radio-forum volgen FOK!kers de uitzendingen van de publieke popzender. En ook de dj's laten zich daar regelmatig zien.

Het begon allemaal na de 3FM Serious Request actie in het Glazen Huis op de Neude in Utrecht. Het radiostation zond toen de Top Serious Request uit van platen die voor geld waren aangevraagd. Michiel Veenstra zat tijdens die uitzending druk mee te praten op het FOK!forum. Hij haalde vervolgens ook Maricha Kroeske en Gerard Ekdom erbij, die zich ook registreerden op FOK! "Vroeger moest je van een programma een bandje terugluisteren, nu kun je forum nalezen. Reuze handig!", zo reageerde Michiel op de FOK!kers.

Michiel en Gerard waren ook al eens te gast bij FOK!radio. Michiel zal vanmiddag ook weer te horen zijn op het radiostation dat FOK!radio uitzendt, ActionRadio. Alle dj's van het station boden tijdens Serious Request 400 euro als hij de finale van de meest aangevraagde platen over 2006 zou komen meepresenteren, en daar had hij wel oren naar. Die Top 100 wordt vandaag de hele dag uitgezonden.


'Hallo FOK.nl'op de webcam van 3FM


Met dank aan FOKradio voor de submit.