Arie Koomen uit de Lama's

Arie KoomenNa Sara Kroos verlaat ook Arie Koomen De Lama's. Hij verruilt het humoristische improvisatieprogramma om een van de panelleden van de Nederlandse versie van de satirische popquiz Never Mind the Buzzcocks te worden. Dat programma begint begin 2007 bij BNN. Hij heeft dan geen tijd meer voor De Lama's.

Arie is een Lama van het eerste uur. "Ik was er bij toen het improvisatieprogramma in 2004 in de kelder van BNN begon. Je moet op een hoogtepunt stoppen en ik denk dat het winnen van de Televizierring dat is. De kans dat De Lama's de Nobelprijs voor de Vrede winnen is volgens mij nihil", aldus Arie.

Never Mind The Buzzcocks is een komische quizshow met popmuziek als thema. Arie is een grote fan van het Britse origineel en heeft een grote passie voor zowel humor als muziek. Daarnaast is Arie, samen met Silvester, als het duo Arie & Silvester druk bezig met een nieuw theaterprogramma.

Met de verhuizing van Arie en het vertrek van Sara Kroos, is BNN nu nog harder op zoek naar een nieuwe Lama. Via de website Lamagezocht.nl zoekt BNN naar nieuwe Lama's.