Bejaarde rijdt computerwinkel binnen

Icoon Ongeluk Een 81-jarige Eindhovense automobiliste is donderdag rond 17.30 uur met haar auto de computerwinkel MyCom ingereden. De vrouw had haar auto op de Gildenlaan voor de computerwinkel in een parkeervak geparkeerd. Toen zij achteruit reed om het parkeervak te verlaten, knalde zij op een passerende bromfiets. Een 53-jarige bromfietser kwam hierdoor ten val.

Van dit ongeluk schrok de vrouw zo erg dat zij de versnelling in de vooruitstand zette en hard gas gaf. Daardoor reed ze via de etalage een computerwinkel binnen. De ruit van de winkel is gebroken en een etalage met laptops is omver gereden. De auto kwam tot stilstand bij het raken van de toonbank. De schade is enorm en twee klanten in de winkel raakten gewond.

De vrouw raakte uiteindelijk niet gewond. De bromfietser wel, hij moest naar het ziekenhuis vervoerd worden, omdat hij een rib gebroken heeft. Een klant in de winkel had snijwonden opgelopen aan haar been en een vinger uit de kom. Een andere klant liep een hoofdwond op. Ook de slachtoffers in de winkel zijn in een ziekenhuis behandeld. De politie heeft het rijbewijs en het kentekenbewijs van de 81-jarige vrouw ingenomen.U zocht een nieuwe computer? Groter formaat.


De ouderen van tegenwoordig... Groter formaat.


Met dank aan djphasor voor de submit.