538 'betrapt' Smit en Vermolen

Jan Smit heeft een relatie met Ellemieke Vermolen. Dat bleek vrijdagochtend in het Radio 538-programma van Edwin Evers. Evers belde met Vermolen om haar wat te vragen over de actie tegen borstkanker. De dj en zijn sidekicks vermoedden al dat er wat zou spelen vanwege roddels en doordat Vermolen, die ontkende een relatie met Smit te hebben, wel een plaat van Smit aanvroeg.

Toen Evers even later de mobiele telefoon van Smit belde werd er opgenomen met een vrouwenstem. Die bleek inderdaad toe te behoren aan de 30-jarige Ellemieke Vermolen. Jan Smit (20) die de telefoon overnam, gaf hierop toe in een hotelbed te liggen in Maastricht met de SBS6-presentatrice en oud Goudkust-actrice.

De Shownieuws-presentatrice volgde eerder dit jaar de Volendamse zanger voor een tv-special. Ze was aanwezig bij optredens in Zevenhuizen en Uitgeest. Vermolen werd vorig jaar nog verkozen tot meest sexy vrouw van Nederland.

Het gesprek met Smit en 538 is inmiddels op de site van Evers staat op terug te beluisteren.

Update 19.35 uur
NU.nl meldt dat de actie een grote grap blijkt te zijn. De hele actie is door Smit, Vermolen en Evers in scène gezet. De twee zogenaamde tortelduifjes wilden met hun grap de aandacht vestigen op Pink Ribbon, een organisatie die zich bezig houdt met borstkanker.

Update 09:29 uur
NU.nl (lees persdienst Novum) kan dan gisteren wel hebben beweerd dat het een publiciteitsstunt betrof, De Telegraaf schrijft zaterdagmorgen dat dit zeker niet het geval is. Ook de manager van Jan Smit, Jaap Buys, bevestigt dat: ''Nee, het is geen publiciteitsstunt. Ellemieke was bij Jan vanmorgen. Ik heb ze gisteren ook al samen gezien.''Foto's van Vermolen.
Submitter:  Bron: 538 / FOK!