Vermist meisje wil bij 'loverboy' blijven

Icoon BinnenlandsRianne Vos, de 15-jarige Oud-Beijerlandse die sinds 12 augustus wordt vermist, leeft nog. Vrijdagavond besteedde het televisieprogramma Vermist aandacht aan haar zaak. Na de uitzending van het programma nam ze contact op met haar familie om hen te vertellen dat ze blijft waar ze is en niet terug wil komen.

Rianne weigerde in te gaan op de vraag waar ze zich nu bevindt. Haar familie vermoedt dat ze bij haar vriend Kevin is, die panden bezit in Dordrecht en Rotterdam. De 27-jarige Kevin is volgens Riannes ouders waarschijnlijk een loverboy. Het is bekend dat loverboys hun slachtoffers afhankelijk van zich maken en ze uit hun vertrouwde omgeving halen, zodat ze gemakkelijk be´nvloedbaar zijn. Op het moment dat ze helemaal afhankelijk zijn, worden ze met psychische spelletjes de prostitutie in gedwongen.

Bij de familie Vos thuis waren er volgens Vermist al langer problemen. Op 12 augustus had ze ruzie met haar moeder, waarna ze samen met haar vriend het huis verliet. Op dat moment waren er al voorbereidingen in Rianne het huis uit te plaatsen. Na 12 augustus heeft ze tot de uitzending geen enkel contact met haar familie meer gehad.

Rianne Vos
Rianne Vos