22-jarige Sheryl Miss Nederland 2006

Sheryl Baas is vandaag in Hilversum gekozen tot Miss Nederland 2006. De 22-jarige schone uit Capelle aan den IJssel vertegenwoordige de provincie Zuid-Holland bij de verkiezing. Miss Flevoland en Miss Overijssel eindigden als respectievelijk tweede en derde.

In Hilversum streden vandaag twaalf dames, die eerder tot mooiste van hun provincie waren gekozen, om de eretitel. In de jury zaten onder meer tv-deskundige Bert van der Veer, columniste Annemarie Postma en styliste Graziella Ferraro. Zij kozen uiteindelijk Sheryl tot winnares. Miss Nederland 2005 Miranda Slabber overhandigde haar vervolgens de kroon die bij de titel hoort.

"Sommige kansen in het leven moet je niet laten schieten en ik hoop dat dit voor mij de kans is om wat goeds te doen. De Miss Nederland Organisatie richt zich niet alleen op het uiterlijk, maar geeft ook de mogelijkheden om met het innerlijk op een goede manier bezig te zijn. Dat geeft het voor mij zoveel meer inhoud dan elke andere 'beauty-contest'", aldus de uiteindelijke winnares.

Sheryl zal Nederland op 1 september in Polen vertegenwoordigen bij de verkiezing van Miss World 2006.


Sheryl is de baas (Foto: ©ANP)