WK 2006: Uitslag Brazilië - Australië

Icoon WK 2006 Brazilië heeft in een aantrekkelijk duel van het Australië van Guus Hiddink gewonnen. In München werd het 2-0. Brazilië heeft zich hierdoor geplaatst voor de achtste finales.

De eerste helft ging redelijk gelijk op. Hoewel er regelmatig werd aangevallen, kwam het niet tot veel kansen. De ruststand was dan ook 0-0. Vlak na het begin van de tweede helft (49e minuut) wist Adriano te profiteren van een gat in de verdediging van Australië.

De wedstrijd werd hierna meer open, met een aantal grote kansen aan beide kanten. Fred besliste het duel in de 90e minuut in de rebound na een bal op de paal van Robinho. Een uitgebreid verslag lees je op de WK-site van FOK!

Eerder vandaag werd de andere wedstrijd van de tweede ronde in groep F gespeeld. Tussen Kroatië en Japan bleef het kleurloos 0-0. Vanavond om 21.00 uur komen Frankrijk en Zuid-Korea in groep G tegen elkaar in actie. Zuid-Korea kan zich in dat duel plaatsen voor de achtste finales.